srijeda, 6. veljače 2013.

Delotvornost Ayura Hebal eliksira


Efekti korišćenja Ayura Herbal napitka


       Naučne studije su dokazale da se antiinflamatorni efekti mogu primetiti već u roku 2 časa nakon konzumiranja napitka Ayura Herbal Juice.  Konzumiranjem naptka aktiviraju se limfociti T i B, a nivo imunoglobulina znatno je povećan nakon 10 dana upotrebe. Ayura Herbal Juice takođe može da snadbeva enzime.
      U današnje vreme ljudi manje jedu zdravu hranu i kraće žive,  pa sirovine i prirodni prehrambeni materijali, kao i ljudski organizam uopšteno, imaju potrebu za dodatkom enzima. Enzimi regulišu važne fiziološke funkcije (ugljeni hidrati, masti, proteini, probavu, zgrušavanje krvi, lečenje, varenje, funkcija hormona i sistema za imunitet, zaštita krvnih sudova... ).
Simptomi niskog nivoa enzima su: umor, promena raspoloženja, vraćanje infekcija, hronične upale, problemi sa crevima  i varenjem itd.
Korisna bakterija ometa proces dezintegracije, količina organskih materija raste, a živi organizam će se obnoviti. Osim bakterija i enzima, proizvod sadrži prirodne vitamine, mineralne supstance i tragove još nekih korisnih elemenata.

      Ayura Herbal Juice može da se upotrebljava za prevenciju ili komplementarnu terapiju u sledećim slučajevima: infekcija kože,  infekcija urinalnog tratka, infekcija genitalija, infekcija ili upala creva, respiratornih puteva, nervnog sistema, reprodukcije patogena, upale i oštećenja crevne flore. Naročito se preporučuje u slučaju oslabljenog sistema za imunitet (alergije, autoimunitet, maligne bolesti...). Može se koristiti i u slučajevima akutnih i honičnih bolesti.

       Pod uticajem proizvoda patogeni će nestati, a upale će se smanjiti. Toksične supstance će brže napustiti telo i  pokrenuće se funkcije za regeneraciju i samoizlečenje.

AYURA HERBAL JUICE Vam može pomoći da živite zdravije.
http://www.facebook.com/AyuraHerbalSrbija?ref=hl


Nešto više o proizvodu na www.ayuraherbal.rs
 kontakt:  info@ayuraherbal.rs

Nema komentara:

Objavi komentar